Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
1) Menyi a valószínűsége annak .hogy a dobokockaval páros számot dobjak.? Az összes esetek száma 6 és a kedvező esetek száma 3 . Mivel csak a kettes .negyes .hatos dobás jó ebben az esetben .tehat ; P=3_6=1_2 vagy P=50%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem teljesen értem, hogy ezen mi a kérdés, de amit leírtál az tökéletes
0