Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
315
Köszönöm szépen ha segítesz. Csatoltam képet. Sürgős
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`(-15x^3y)*(3/5*x*y^3)` = `-9*x^4*y^4`

b,

`(2a^2-3ab+b^2) + 2ab` = `2a^2-ab+b^2`

c,

`4(5+y)+6(2-y-y^3)` = `20+4y+12-6y-6y^3` = `-6y^3-2y+32`
1