Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Köszönöm szépen ha segítesz. Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`1/5*y*x*y^2` = `1/5*x*y^3`

`(2*x^3*y^2)/7` = `2/7*x^3*y^2`

`y^2*(-3)*x*y` = `-3*x*y^3`

`4*x^2*y*x*y` = `4*x^3*y^2`
0