Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikai feladat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
397
A 33Ω-s huzalellenallason 0,2A erossegu aram halad at. Mekkora feszultseget merhetunk a huzalellenallas ket vegpontja kozott?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
U = `I*R` = `0.2A*33 Omega` = 6,6 V
0