Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
nagyon nagyon kérlek segítsetek , mert nem értem!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3,

a, igen

x = `2400/y`

b, igen

x = `15/y`

c, igen

x = `21/y`


2,

x = 4y

x = 2,5y

x = `1/4*y`

x = `y/2.5`
1