Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
956
Egy tizenkét fős nyelvcsoportban négyen sosem csinálnak leckét, a többiek pedig rendszeresen csinálnak leckét.
Ha a nyelvtanár egy órán három gyereket kérdez ki a leckéből, mekkora a valószínűsége, hogy mindhárman írtak leckét?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4 lusta és 12-4=8 szorgalmas diák van
a keresett valószínűség= (8 alatt 3)/(12 alatt 3)=14/55=0,2545
0