Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
278
Az összeg alakú kifejezést írjuk át szorzat alakúvá
3a+6=
2a+8=
2a²+6a=
a²+2a=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3a+6= `3(a+2)`

2a+8=`2(a+4)`

2a²+6a= `2a(a+3)`

a²+2a= `a(a+2)`
1