Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikai kérdések

Főoldal » Általános iskola » Fizika
390
A négyszeletes kenyérpirítót a 230 V feszültségű áramforráshoz kapcsoltuk. Az áramerősség 6 A. Mekkora a kenyérpirító ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, segítség, számolás, könnyű
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
U=230 V
I=6A
R=?
R=U/I=230/6=38,33'Ω
0