Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Gábor 1 óra alatt 14,7 km-t tesz meg kerékpáron, a bátyja 18,5 km-t.
Hány km-rel előzi meg a bátyja Gábort , ha otthonról indulnak és 2,5
óráig kerékpároznak és mindketten ugyanazon az úton haladnak !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`Delta s` = `t*(v_2-v_1)` = `2.5*(18.5-14.7)` = 9,5 km-rel előzi meg.
0