Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
600m=……………………km=……………………cm
0,45hl=……………………l=……………………….dl
3,5óra(h)=……………..perc(min)=………………másodperc(sec)
5500g=…………………..dkg=……………………kg
750mm=………………..dm=…………………….m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
600m=……0,6………………km=…………60000…………cm
0,45hl=………45……………l=………………450……….dl
3,5óra(h)=……210………..perc(min)=…………12600……másodperc(sec)
5500g=…………550………..dkg=………5,5……………kg
750mm=………7,5………..dm=…………0,75………….m
1

600 m = 0,6 km = 60000 cm
0,45 hl = 45 l = 450 dl
3,5 óra = 210 perc = 12600 mp
5500 g = 550 dkg = 5,5 kg
750 mm = 7,5 dm = 0,75 m
Módosítva: 5 éve
1