Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Paralelogramma területe,hegyesszöge? 12.feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
741
Mekkora annak a paralelogrammának a területe, amelynek oldalai 8 cm és 7 cm, egyik hegyesszöge 60 fok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, paralelogramma, 12, hegyesszög, Tizenkettedik
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T_p` = `a*b*sin alpha` = `8*7*sin 60` = 48,5 `cm^2`
0