Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
313
Egy szimmetrikus trapéz oldalai a=10cm, b=d=6cm, c=4cm. Számold ki a síkidom kerületét és területét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam a megoldást! :-)
0