Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Matek beadandó feladatok SOS ??!!!

12
1. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(4)). Legyen b=vektor(H(0)H(3)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(6)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!

2. feladat: Legyen a=vektor(H(3)H(4)). Legyen b=vektor(H(3)H(2)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(6)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!


3. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(2)). Legyen b=vektor(H(2)H(0)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(5)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!


4. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(4)). Legyen b=vektor(H(2)H(0)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(5)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, skaláris, beadandó, házi, feladat, házifeladat, sos, sürgős
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lehet, hogy a H(0), . . . . , H(6), a neked kiadott számjegyeket jelöli? Ezeket mi nem tudjuk. (Általánosan megoldani meg sokkal nehezebb!)
Módosítva: 1 hete
0