Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek beadandó feladatok SOS ??!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
1. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(4)). Legyen b=vektor(H(0)H(3)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(6)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!

2. feladat: Legyen a=vektor(H(3)H(4)). Legyen b=vektor(H(3)H(2)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(6)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!


3. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(2)). Legyen b=vektor(H(2)H(0)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(5)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!


4. feladat: Legyen a=vektor(H(0)H(4)). Legyen b=vektor(H(2)H(0)). Az "a" és "b" vektorok segítségével írd fel x*a+y*b alakban a v=vektor(H(4)H(5)) vektort! Ha több lehetőség van, akkor az eredmény legyen "nem egyértelmű megoldás", ha nincs lehetőség, akkor az eredmény legyen "nincs megoldás"!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, sürgős, Matematika, sos, házi, beadandó, házifeladat, skaláris
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lehet, hogy a H(0), . . . . , H(6), a neked kiadott számjegyeket jelöli? Ezeket mi nem tudjuk. (Általánosan megoldani meg sokkal nehezebb!)
Módosítva: 5 éve
0