Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
Mikor halad gyorsabban egy auto, ha 3/2 ora alatt 120 km-t tesz meg, vagy ha 2/3 ora alatt 60 km? Indoklást is kérhetek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`v_1` = `s_1/t_1` = `120/(3/2)` = 80 `(km)/h`

`v_2` = `s_2/t_2` = `60/(2/3)` = 90 `(km)/h`

A második a gyorsabb.
1