Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
358
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

f,

`(2x+1)^2` = 25

1. 2x+1 = 5

`x_1` = 2

2. 2x+1 = -5

`x_2` = -3

i,

`5x^2-35x` = 0

5x(x-7) = 0

`x_1` = 0

`x_2` = 7
1