Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek1

Főoldal » Középiskola » Matematika
297
Köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T = `(a*b*singamma)/2` = `(16*10*sin 105)/2` = 77,24 `cm^2`

`c^2` = `a^2+b^2-2abcosgamma` = `10^2+16^2-2*10*16*cos 105` = 438,8

c = `root()(438.8)` = 20,95 cm

1