Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika órai munka nem az erősségem

Főoldal » Középiskola » Fizika
357
A 4 kg tömegű labdát 5 m/s sebességre gyorsítjuk. Mekkora a gyorsítási
munkavégzés?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W = `1/2*m*v^2` = `1/2*4*5^2` =50 J
0