Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
500
Kérlek valaki segítsen nagyon fontos!SOS

Készítsd el az f(x) = 3x-2 függvény grafikonját, és add meg a függvény értékkészletét is, ha az értelmezési tartomány:
a) ÉT= {-2<=x<=2}
b) ÉT= {természetes számok).
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1