Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség nem értem

Főoldal » Általános iskola » Matematika
497
Melyik az szám amelynek a kétszereséből kivonva a 3/4 részét és még 5-öt , a számot kapjuk.
Légyszíves aki megoldja az írja, hogy mitcsinált mármint amikor a / jelet odaírod mellé.
Előre is köszi ❤
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, 8. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2x-(3/4x)-5=x /*4
8x-3x-20=4x
x=20
Módosítva: 5 éve
1