Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Csatoltam képet előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 5 + 3*8 - 4:2 = 5 + 24 - 2 = 27
b) 3 - 24:8 + 25*4 - 102 = 3 - 3 + 100 - 100 = 0
c) 0,24:23 - 0,03 + 2,5*0,4 + 32 = 0,03 - 0,03 + 1 + 9 = 10
d) (4126 - 794)*3 = 3332*3 = 9996
1