Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
405

1.
a·x2 + b·x + c = 0
Határozza meg a c együttható értékét az alábbi másodfokú egyenletben, a másodfokú egyenlet általános alakja szerint!
9 + 13x2 + 3x = 0

2.
a·x2 + b·x + c = 0
Határozza meg az a együttható értékét az alábbi másodfokú egyenletben, a másodfokú egyenlet általános alakja szerint!

17x2 + 18x + 15 = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)9
2)17
0