Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinustétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a=6 cm α=180-50-60=70⁰
b=sin50/sin70 · 6 cm = 4,891 cm
c=sin60/sin70 · 6 cm = 5,53 cm
Módosítva: 5 éve
0