Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megmutatná nekem hogyan kell kiszámolni? Köszönöm.

Főoldal » Középiskola » Matematika
314
a·x2 + b·x + c = 0
Határozza meg a c együttható értékét az alábbi másodfokú egyenletben, a másodfokú egyenlet általános alakja szerint!

2x2 + 11x + 18 = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
c=18
0