Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni a fizika házimban

Főoldal » Középiskola » Fizika
476
Ezek kellenek:
1,
v= 72 km/h
t= 5s
s= ?
2,
s1= 300m
v1= 10m/s
s2= 500m
v2= 10m/s
và=?
3,
Vo= 20m/s
V= 30m/s
t= 5s
a=?
s=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia én csak az elsőt tudom:
1,
v= 72 km/h=20 m/s úgye át kell váltani a km/h mert azonos mértékegységgel lehet számolni.
t= 5s
s= ?s=v*t=20*5=100m
0