Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1031
Egy forrasztópáka ellenállása R= 10 Ohm a rajta áthaladó áram erőssége I=2,4 A. Mekkora feszültségű áramforrásra kapcsoltuk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`U=I*R` = `2,4A*10 Omega` = 24 V
0