Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
340
Mekkora az elektromos áramerősség, ha a vezető keresztmetszetén t=5s alatt Q=35 C töltésmennyiség halad át?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`I = Q/t` = `(35C)/(5s)` = 7 A
0