Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
418
A vezetőn 0,5 A erősségű áram halad át, miközben a vezető végéi között a feszültség 12V.Mekkorra a vezető elektromos ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
R = `U/I` = `(12 V)/(0.5A)` = 24 `Omega`
0