Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
765
Mekkora töltésmennyiség halad át a vezető keresztmetszetén t=10perc alatt, ha az áramerosseg I=1A?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q = `I*t` = `1A*600s` = 600 C
0