Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
717
Mennyi idő alatt halad át a vezető keresztmetszetén Q=200C elektromos töltésmennyiség,ha az elektromos áramerosseg I=4A?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q = `I*t`

t = `Q/I` = `(200C)/(4A)` = 50 s
0