Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
788
1. Feladat
Mekkora szöget zárnak be a következő vektorok,ha tudjuk,hogy
b) |a|=12, |b|=8 és ab= 48√2

2. Feladat
Adottak a derékszögű koordináta-rendszerben az A(-3;4) és B(6;1) pontok. A koordinátatengelyek mely P pontjára lesz APB derákszög?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képként a megoldást.
0