Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA

Főoldal » Középiskola » Fizika
1223
Mekkora az ábrán látható rendszer eredő ellenállása? (8.25.ábra)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
100`\ Omega`
0


`R_e` = `R_1+R_2+(R_3 times R_4)` = `R_1+R_2+(R_3*R_4)/(R_3+R_4)` = `50+40+(20*20)/(20+20)` = 90 + 10 = 100 `Omega`
0