Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsen valaki!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
356
Nem tudom mit kell csinálni vele
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 7. osztály
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Fotózd léci más szögből iszonyt homályos a kép köszönöm!Illetve ahogy látom ez megoldás akar lenni mi a kérdés mi az eredeti feladat?
0

V=70,7 méter/secundom =2 s 4,6 km/óra
És ezt kéne folytatni, ki számolni
v=70,7m/s
t=2s
s=?
s=v*t=70,7*2=141,4 m

v=4,6km/óra=16,56m/s
Ezzel a másik sebességet nem tudok mást csinálni csak átváltom méter per sekundumba mert egy másik mennyiség kéne hozzá út vagy idő és így kevés adat ahhoz hogy számoljunk.
Módosítva: 5 éve
0