Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszögek belső szögei.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
786
Feladat: Számítsd ki a háromszög belső szögeit.
Megadott adatok: β=?, α=?, γ=43⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, szögek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem hiányos a feladat? Mert én egy adatból nem tudom kiszámolni a feladatot!
0

Egy adat hiányzik, kivéve, hogyha egyelőszárú háromszögről van szó, mert akkor:
43+43 =86 180-86= 94 fok
0