Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek!!Matematika S.O.S!!Köszönöm szépen!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
323
1. Végezd el a következő számok prímtényezős felbontását!
216; 36; 72; 48; 12; 72; 96; 12; 4; 21
2. Add meg a számpárok legnagyobb közös osztóját és kegkisebb közös többszörösét! LegNagyobb Közös Osztó - LNKO - (x; y)
LegKisebb Közös Többszörös - LKKT - [x; y]
(16; 84) = [48; 18] =
(36; 216) = [18; 8] =
3. Add meg a számcsoportok legnagyobb közös osztóját és kegkisebb közös többszörösét! (72; 112; 48) = [24; 90; 12] =
(216; 40; 12) = [48; 54; 36] =
4. Add meg az első feladatban szereplő számok osztóinak számát!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
0

Köszönöm szépen!!
0