Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
585
a szobor mintázatához használt anyag térfogata 15 köb dm tömege 33 kg mekkora a sűrűsége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`rho` = `m/V` = `(33 kg)/(15 dm^3)` = 2,2 `(kg)/(dm^3)`
0