Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
352
Mekkora erősségű áram folyik a fogyasztón ha ellenállása 1000 ohm és kivezetésein 250 V feszültség mérhető.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
I = `U/R` = `(250 V)/(1000 Omega)` = 0,25 A
1