Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két erő együttes hatásában kéne egy kis segítség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
486
A feladat:
1: Az egyik ló 500N, a másik 600N, erőt fejt ki a szekérre. Mekkora
Az eredő erő?
2:Egy repülő gép két hajtóműve van amelynek egyenként 106 600N
Toló erőt fejtenek ki felszállás közben. Mekkora erő gyorsítja a repülő gépet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. 500N+600N= 1100N= 1,1kN
2. 106 600N x 2=213 200N= 213,2kN
0