Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gúla

Főoldal » Középiskola » Matematika
862
Egy négyzet alapú gúla alapéle 230 méter, magassága 150m. Hány m3 követ használtak a felépítéshez, ha a belsejében 2500 m3 helyet hagytak szabadon ( járatok, sírkamra céljára ) ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=230²*150*(1/3)=2618550 m³
2618550-2500=2616050 m³
Módosítva: 5 éve
0