Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Csatolok képet! Kérem jelezzen aki dolgozik rajta! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ezt is elintézem még :D
1

1:

Négyzet: 3, -3, 3,4, 1,2, 1,65, 0

Háromszög: 7, -23, 9, -2, 1/4, -8,

(-3 x 5 =) -15 = (-23+8) -15

( 3,4-x5 =) 17 = (9+8=) 17

(1,2x5=) 6 = (-2+8=) 6

(0,25+8=) 8,25 = ( 1,65 x 5 =) 8,25

(-8+8=) 0 = ( 0 x 5 =) 0

1