Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 8.oszt. összefoglalás 25.oldal

Főoldal » Általános iskola » Kémia
534
Azt írja a feladat:
Írd le a következő reakciókat!
1.Hidrogén+ oxigén
..........+.......=.........
2.Kalcium+oxigén
........+.........=.........
3.Nitrogén+oxigén
......+........=.......
........+......=.........
4.Szén+oxigén
.........+.......=........
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Azt írja a feladat:
Írd le a következő reakciókat!
1.Hidrogén+ oxigén
2H2 + O2 = 2H2O
2.Kalcium+oxigén
2 Ca + O2 = 2CaO
3.Nitrogén+oxigén
N2 + O2 = 2 NO
2 NO + O2 = 2 NO2
4.Szén+oxigén
C + O2 = CO2
1