Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyakorlás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Ird be a hiányzó számokat, mértéjegységeket !
5,02m=________dm=5020________
1 négyzet m = 10000__________=_____ négyzet dm
10 ha =_______négyzet km =100000__________
1 köp dm =__________dl=__________köp cm
2,5 köp m =_____________köp dm= 25_________
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ird be a hiányzó számokat, mértéjegységeket !
5,02m=__50,2______dm=5020___mm____
1 négyzet m = 10000__négyzet cm________=__100___ négyzet dm
10 ha =___0,01____négyzet km =100000___négyzet_m______
1 köp dm =_____10_____dl=____1000______köp cm
2,5 köp m =____2500_________köp dm= 25___dl______
Módosítva: 5 éve
0