Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogyaszto kapcsolasa!

Főoldal » Középiskola » Fizika
591
Adatok:
U=120V
Re=10 Ohm
I=4A
I=I1+I2=4A

Ezekböl az adatokbol kell kiszamolni az
U1=?
U2=?
R2=?
R1=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
Soros kapcsolás vagy párhuzamos kapcsolás? Mert az azért nem mindegy.
0

Fotózd le az ábrát és küldd el. Az alapján, amit írtál, nem lehet tudni, hogy mi a feladat.
0

Meg soros kapcsolásnál az áramok megegyeznek.
0