Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
529
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
2 óra alatt: 7 km
1 óra alatt: 7:2=3,5 km
5 óra alatt: 5*3,5=17,5 km
10,5 km: 10,5/3,5=3 óra
0

8 perc alatt: 11,2 km
1 perc alatt: 11,2:8=1,4 km
60 perc alatt: 60*1,4=84 km
0