Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyen A⊂B, P(B)=0,7 és P(A)=0,3. Ekkor P(A⋅B¯¯¯¯¯¯¯¯)=?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
396
Tudna valaki segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Valószínűségek
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
nem biztos, hogy jó! nem tudom az A⊂B mennyiben válttoztatja meg az egészet
ha A⊂B nem lenne akkor P(AB)=P(A)*P(B)=0,3*0,7=0,21
P(AB)komplementer ekkor 0,79
0