Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. SOS.

Főoldal » Középiskola » Matematika
280
Köszönöm szépen ha segítesz nekem.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam a megoldást.
0

A 7. feladat lemaradt.

a) 26*27:28 = 213 : 28 = 25 = 32

b) (35*53)6 = 330*518 = 312 *318 *518 = 312 * 1518

c) 25 + 26 + 3*25 = 25 + 2*25 + 3*25 = 6*25 =6 * 32 = 192
0