Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jellemezze a H2O molekula térszerkezetét, kötésszögét, szerkezeti képletét! Jelölje a kötéspolaritást, ha ENo=3,5 ENH=2,1 Állapítsa meg a molekula polaritását.

Főoldal » Középiskola » Kémia
1729
Jellemezze a H2O molekula térszerkezetét, kötésszögét, szerkezeti képletét! Jelölje a kötéspolaritást, ha ENo=3,5 ENH=2,1 Állapítsa meg a molekula polaritását.

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Hello!

molekula térszerkezete: sík, v-alakú
kötésszög:104.5 fok
többiről képet küldtem

Kérdésed van, nyugodtan írj!

-S.R.
0