Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorok feladat 2

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
328
Csatoltam ehhez is képet, itt is az érdekelne milyen módon tudnék egy ilyen típusfeladatot megoldani.
Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
u*v=0, ha a vektorok egy egyenesen vannak (bezárt szögük 0 vagy 180⁰, mert cos0=cos180=0). 1*5=5; (-1)*5=-5, így y=5*3=15.
0