Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítási feladat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
494
Mekkora az áramforrás feszültsége, ha a rákapcsolt 124 ohm ellenállású fogyasztón 0,5 A
erősségű áram halad át?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
U=I*R= 0,5*124=62V
0

U= R*I
R*I= 0,5*124 =62V
0