Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítási feladat

Főoldal » Általános iskola » Fizika
323
84 V feszültségű áramforrásra fogyasztót kapcsolunk. A mért áramerősség 700 mA. Mekkora
a fogyasztó ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
R=U/I=84/0,7=120Ω
0