Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy fogyasztó ellenállása 24 . Mennyi töltés áramlik át rajta, ha 2,5 órán át üzemel, és 12 V feszültségű generátorra van kapcsolva? [ 4500 C

Főoldal » Középiskola » Fizika
578
segítség
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R=24Ω
U=12V
t=2,5óra=9000s
Q=?
R=U/I⇒I=U/R=12/24=0,5A
Q=I·t=0,5·9000=4200C
0